tiistai 19. elokuuta 2014

Muutoksia kotiin

Olemme elelleet ilman sohvaa nyt jokusen tovin ja vaikka keksimmekin siihen hienon loogisen järjestelyn kantamalla sänkymme olohuoneeseen, on ihan kivaa ilmoittaa, että uusi sohva on jo tilattu! Loppukuusta olohuonetta koristaa uusi vaaleanharmaa vuodekulmadivaani sohva.

Aiemmin haaveilin divaanittomasta sohvasta, sillä mielestäni divaanisohvien kausi on jo ollutta ja mennyttä. Perinteiset 3-istuttavat sohvat näyttävät minusta hyvältä, mutta käytännön puoli olikin sitten toinen. Erilaisia sohvia testaillessani huomasin, että olemme kyllä molemmat niin tottuneita siihen, että se divaaniosa löytyy, joten emme osaa olla enää ilman. Tarvitsemme sohvan jossa voi ottaa rennosti ja, jossa on mahdollisuus heittää jalat suoriksi. Toki moniin 3-istuttaviin sohviin on mahdollista saada sellainen iso, samaa kangasta oleva erillinen rahikin, joka näyttäisi itseasiassa kokonaisuutena paremmalta kuin divaanisohva, mutta pelkät rahit olivat hintaluokaltaan samaa kuin itse sohva, joten tämä idea saatiin unohtaa aika nopeasti. Isot kulmasohvat houkuttelivat myöskin kovasti, mutta ehkä sitten sinne ikiomaan kotiin.




Minulla on ollut aika paljon ennakkoluuloja vuodesohvia kohtaan, jonka vuoksi niitä ei alkuun edes katsottu. Ajattelin niiden olevan epämukavia sekä kovia istua, mutta väärät olivat luulot ainakin tämän kyseisen mallin kohdalla. Sohva tuntui pehmeältä istua sekä näyttää hyvältä, joten mikä ettei. Plussaa on vaan, että sohvan saa vuoteeksi yövieraiden varalta sekä ihan omaksi iloksi, jos haluaa leffailtana entistäkin enemmän tilaa löhöilyyn. Nyt yritetään vaan malttaa odottaa sen saapumista!

Kodin värimaailma alkaa olemaan sitä mitä olen hakenutkin. Kerkesin kyllä jo sanoa ääneen, että valkoinen TV olisi parempi, kun tuo nykyinen musta.. Telkkari ei lähde kuitenkaan vaihtoon. Saattaisi mies rueta laittamaan siinä vaiheessa jo kapuloita rattaisiin, hehe. Oman kodin ostokuume on edelleen super suuri, koska yksi hyvin potentiaalinen vaihtoehto on ollut jo jonkun aikaa myynnissä. Käyn sitä aika ajoin ihastelemassa, mutta se on lähinnä sellaista haaveilua. Omaa kotia ei ole nimittäin vielä mahdollista ostaa, sillä kummankaan työtilanne ei ole tarpeeksi vakaa. Ilo on kuitenki se, että tämä nykyinen vuokra-asuntomme on saatu näyttämään näinkin paljon kodilta. ♥

Meillä on ollut tänne muutosta saakka hankintalistalla uusi ikean työpöytä, sillä silloinen pöytämme vei liian paljon tilaa sekä alkoi kaipaamaan muutenkin päivitystä. Toinen vaihtoa odottava kaluste oli työtuoli. Pöytätietokone sijaitsee meillä olohuoneessa ja haluan sen sopivan mahdollisimman hyvin muuhun asunnon sisustukseen (vaikka vaikeaa se onkin..). Silloinen työtuoli oli vähän liian "massiivinen", liian tumma väritykseltään sekä nähnyt ehdottomasti jo parhaat päivänsä. Meillä kävi hyvä tuuri ja löysimme etsimämme pöydän sekä tuolin käytettynä, joten säästimme useat eurot näissä hankinnoissa.





Kodin esittelyä on siis jälleen luvassa, kunhan uusi sohva saadaan kotiin. Lisäksi vielä on hyllyjen kiinnitystä ja muutenkin pientä viimeistelyä. Huomenna suuntaamme Helsingin suunnille, joten katsotaan jos sieltä tarttuu vielä matkaan jotain pieniä sisustuslöytöjä.

Toivotaan vähemmän sateista loppuviikkoa!

3 kommenttia:

  1. tuo on kyllä hyvä sohva, itselläni samalainen mutta erivärinen :) -henna

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Rupean myös mielenkiiinnolla seuraamaan sinun blogiasi!

    VastaaPoista

Jätä kommentti! ♥